Известие

Collapse
No announcement yet.

иИскам да питам нещо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• иИскам да питам нещо

Освен другите обичайни за Алфа проблеми,като виене и странни шумове,въпреки,че са сменени сички ролки и ремъци -та,..Има некво чукане -ритмично е и се усеща на педала на спирачката-съвпада с примигване на фарове светлини на таблото и оборотите спадат -всичко работи в синхрон,трак на педала примигване и стрелка на оборотомер надолу и пак се връща-всичко това е свързано помежду си-КАКВО ОЗНАЧАВА ? мисля,че именно от тва изключват скоростите щот оборотите стигат додолното червено з а секунда -500 демек,а това предполагам ги кара да изключват....некой има ли идея дали е реле-ток жици мици и ли неква помпа?

Хубаво ама каква е колата с какъв мотор каква кутия и такива работи.
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

е ква-156, 2000 кубика, селеспийд

Comment

Първоначално публикувано от katastrofiral
        как не се сетихме.. то тва нали е единствената модификация ан алфа произвеждана някога

Comment

Първоначално публикувано от viliivanov
          как не се сетихме.. то тва нали е единствената модификация ан алфа произвеждана някога
          Че, как верно не се сетихте?! То други Алфи има ли?!

А, по проблема - много е вероятно да е от самия робот. Отиди във Ванто да ти го проверят. Робота НЕ трябва да изключва, независимо на колко оборота работи колата
          Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
          Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
          Alfa Romeo 90 2.0 '87
          sigpic

Comment

неее

стига бе приятелю,--утре илиднес-май днес ще е,че утре бачкам ,ще снимам с телефона какъв пирон ми забиха на пластмасата отстрани отдолу дето е ужким прилича на по спортна и дори не се извиниха,тия са кретени,ще снимам и ще ти покажа,сега точно съм по пижама и малко пия и не ми се слиза амааа...не казвай само Ванто трейд

Comment

А ааАА и да допълня сферата се пълнела с ГАЗ а не с Масло,сещай се..хората тук са по в час от Вантто трейд и казаха с масло е-а ония казват пълнела се с Газ аре стига майтапи

Comment

И моите обороти падат до долното червено, като тръгна да спирам. Ама не ми се изключват скоростите, щото не съм със селеспийд. Според повечето мнения на съфорумници тва е от МПХ. Тряя ново, ама при мен го прави рядко ( от 10 изключвания от скорост веднъж се сриват бързо надолу ) и още няма да го оправям.
                П.С. След почистването на дроселовата клапа нещата се подобриха значително.
                2014: Deutschland über alles

Comment

добре де,ще чистим клапи щом казваш пък да видим

Comment

Няма смисъл да чистиш нищо....смени си робота!!!
                    Дълго ми е сега да ти обяснявам защо, но оттам е проблема!

П.С. ...мисля, че вече те предупредих, че ако продължаваш да караш с разваления робот, скоро ще сменяш и скорости....Ама ти си знаеш!

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
                    1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Първоначално публикувано от pumukle
                      Няма смисъл да чистиш нищо....смени си робота!!!
                      Дълго ми е сега да ти обяснявам защо, но оттам е проблема!

П.С. ...мисля, че вече те предупредих, че ако продължаваш да караш с разваления робот, скоро ще сменяш и скорости....Ама ти си знаеш!
                      няма де-ще го сменя,само още неколко дена да изтече обявата и ако никой не клъвне да си менкаме колите ще си остане вечно моя )))

Comment

Working...
                      X